Login

Påmelding Wild Horse Rescue

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Wild Horse Rescue, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Det har vært en helt fantastisk opplevelse jeg overhode ikke angrer på at jeg dro på. Det er overhodet ikke glamorarbeid, men er uten tvil verdt det. Det har vært utrolig morsomt å se andre måter å arbeide med hestene på enn hva jeg er vandt med og kunne fra tidligere opplevelser. Har også fått vært med på diverse behandlinger av både hester og andre dyr som blant annet hunder, kyllinger osv. Jeg tror det som har gitt mest inntrykk er forskjellen på de ville og tamme Mustangene og hvordan hardt arbeid virkelig kommer gjennom til de aller fleste til slutt. Man får også venner for livet gjennom de andre frivillige som er der og jeg kommer nok til å holde kontakten med en god del av de. Kommer uten tvil til å dra tilbake igjen på et tidspunkt.

Nina E. // Wild Horse Rescue

Hjem » Land » USA » Wild Horse Rescue » Påmelding Wild Horse Rescue

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!