Påmelding Frivillig Ghana

Frivillig Ghana #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Da jeg kom til skolen begynte alle å rope «Obroni, Obroni»! Det betyr en kaukasisk person. Ungene hoppet på meg og begynte å stryke det blonde håret mitt, det var veldig forvirrende. Ghana er et helt fantastisk land og jeg følte meg virkelig velkommen. Jeg ble allerede forvirret i begynnelsen av å telle hvor mange ganger jeg hørte ordene Akwaaba (=velkommen). Ghanesere er åpne og fulle av kjærlighet. Turen gikk bra og jeg lærte mye om meg selv hver dag. Den beste opplevelsen i mitt liv så langt :)

Hanna Frivillig GhanaOversatt

Hjem » Land » Ghana » Frivillig Ghana » Påmelding Frivillig Ghana

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!