Påmelding Frivillig Ghana

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Ghana, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Det er utruleg kva ein kan få til dersom ein ynskjer å hjelpe. Plutseleg hadde eg ”kjøpt” og blitt medeigar av ein ny barneheim i Ghana. Hurra! Eg sit att med mange minner frå Ghana, både gode og vonde. Dei aller beste og dei eg hugsar mest, er utan tvil tida med ungane. Dei var årsaka til at eg reiste i utgangspunktet, årsaka til at eg gjennomførte, og dei er årsaka til at eg skal tilbake.

Tina // Frivillig Ghana

Hjem » Land » Ghana » Frivillig Ghana » Påmelding Frivillig Ghana

Maja T bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!