Påmelding Kids & Lions

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Kids & Lions, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Det var virkelig en opplevelse for livet. Hadde ikke lyst til å reise hjem etter fire uker, noe som er et veldig godt tegn. Vil si det er en veldig fin plass å begynne, dersom man ikke har reist alene før og heller ikke jobbet frivillig. Alt var veldig seriøst, og de hjalp deg med alt.

Malin // Kids & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Kids & Lions » Påmelding Kids & Lions

Jone H bestilte Work & Travel Canada All Set. Noe for deg?!