Påmelding Lion Centre

Lion Centre er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Ingen dag på Lion Breeding er lik, bortsett fra at dagen startes og avsluttes med en lion walk. Første gåtur starter kl. 06.30, hvor man går en fin tur i bedagelig tempo. Etter en god frokost er det dags for ny aktivitet, som kan være alt fra snake induction, elephant training, elephant tour, elephant herding, horse induction and riding, enclosure cleaning, food preparation, til research og maintenance. Av og til arrangeres det aktiviteter utenfor gårdens område også, slik som besøk på barnehjem, night encounters og cultural day, hvor de frivillige får leve en dag som de lokale. Jentene må bære små barn festet i et tøystykke på ryggen mens de lager mat, vasker og rydder i solsteken og guttene kan kose seg med en øl i skyggen. Livet i Zimbabwe er fantastisk og veldig annerledes!

Siren // Lion Centre

Hjem » Land » Zimbabwe » Lion Centre » Påmelding Lion Centre

Maren G bestilte Sports & Adventure. Noe for deg?!