Login

Påmelding Lion Centre

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Lion Centre, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Hele opplevelsen var helt sjuukt fantastisk. Kunne ikke fått det bedre enn jeg gjorde. Eneste jeg har tenkt på siden jeg kom hjem var å bestille meg billett ned igjen og det kommer jeg til å gjøre så fort jeg har tid og penger. Alt i alt var dette en drøm som gikk i oppfyllelse. Beklager veldig at det tok sånn tid før jeg skrev tilbake til dere men etter jeg kom hjem så har jeg savnet stede så mye at jeg ikke klarte å få samlet meg for å svare på noe som helst om turen.

Kristiane // Lion Centre

Hjem » Land » Zimbabwe » Lion Centre » Påmelding Lion Centre

Amalie R bestilte vårt Work & Travel New Zealand All Set program for 277t siden. Er det noe for deg også?!