Påmelding Lions, Rhinos & Elephants

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Lions, Rhinos & Elephants, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg tilbrakte fire uker i Zimbabwe. Selv om jeg synes det var vanskelig å tilpasse seg i begynnelsen, var dette de beste ukene i livet mitt noensinne! Jeg har møtt så fantastiske mennesker fra hele verden. Prosjektpersonalet ved Antelope Park var fantastisk. Jeg fikk oppleve nye ting hver dag, ting jeg alltid har drømt om. Jeg gikk med drager, tok meg av elefanter, sov midt i ørkenen, red gjennom ørkenen og så sjiraffer og sebraer. Vi dro også for å møte lokale barn og unge på skolene hver uke. Rett og slett fantastisk tur!

Hanna Lions, Rhinos & ElephantsOversatt

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Zimbabwe » Lions » Rhinos & Elephants » Påmelding Lions » Rhinos & Elephants

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!