Login GoXplore AS er konkurs

Påmelding Lion Centre

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Lion Centre, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Fantastisk opplevelse! :-) Magisk å være så nære løver, ta på, se på, alle inntrykkene, luktene og soloppgangene etterfulgt av lionwalk :-) Dette er jeg så utrolig takknemlig for å ha fått lov til å en del av! En utrolig fin gjeng ansatte og man ble veldig godt ivaretatt! <3 Dette MÅ oppleves! :-)

Ailin // Lion Centre

Hjem » Land » Zimbabwe » Lion Centre » Påmelding Lion Centre

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!