Login

Påmelding Lion Centre

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Lion Centre, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Selve parken ser helt fantastisk ut. Det er veldig grønt og fint der, masse hyggelige mennesker og interessante dyr. Standarden var mye bedre enn jeg hadde forventet, både når det gjelder toaletter, dusj, senger og ikke minst mat. Maten ble servert som en buffet hver dag og til hvert måltid. Det er alltid noe som alle liker, og ofte spiser man seg veldig mett. I tillegg var det dessert hver dag både til middag og til lunch.

Marthe // Lion Centre

Hjem » Land » Zimbabwe » Lion Centre » Påmelding Lion Centre

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!