Login Sommerstengte telefoner

Påmelding Road Trip Fiji

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Road Trip Fiji, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Det sies at tiden flyr når man har det gøy. Det er det ikke tvil om – men jammen er det irriterende. Det var mange ganger jeg hadde lyst til å fryse tiden og bare stoppe opp litt. Alt gikk så fort! Jeg føler jeg fikk utnyttet de fire ukene mine godt, og jeg nøt virkelig hver dag.

Elida // Road Trip Fiji

Hjem » Land » Fiji » Road Trip Fiji » Påmelding Road Trip Fiji

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore