Påmelding Victoria Falls

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Victoria Falls, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Å være frivillig i Victoria Falls vil si å få se rovdyr på så nært hold du ellers aldri ville tro var mulig - Hver dag, flere ganger daglig. Noen vakrere dyr er sjeldne syn. Utrolig hvor interessant noe så ensformig kan bli. Etter to uker kunne jeg fremdeles ikke få nok. Det var et så altfor kort opphold.

Kristine Victoria Falls

Hjem » Land » Zimbabwe » Victoria Falls » Påmelding Victoria Falls

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!