Påmelding Work & Travel Canada All Set

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Work & Travel Canada All Set, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Turen var helt utrolig! Canada er et virkelig vakkert land og folket er veldig vennlige og hjelpsomme mennesker. Hjemlengselen slo egentlig ikke inn. Tvert imot var det mest trist at jeg måtte tilbake, spesielt når sommeren startet. Men nå er pengene stablet opp igjen og for å jage vinteren. Jeg har ikke angret et øyeblikk på at jeg dro på turen!

Heta Work & Travel Canada All SetOversatt

Hjem » Land » Canada » Work & Travel Canada All Set » Påmelding Work & Travel Canada All Set

Siste nyhet: Få 2022 prisene i 2023!