Påmelding Work & Travel Canada All Set

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel Canada All Set, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg hadde det veldig fint i Canada! Ble kjent med mange hyggelige personer fra både Canada og blant annet Tyskland, England, Portugal, Australia og mer. Flere hadde reist med samme mål som meg, å oppleve nye kulturer og å møte nye mennesker.

Sofie Work & Travel Canada All Set

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Canada » Work & Travel Canada All Set » Påmelding Work & Travel Canada All Set

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!