Påmelding Frivillig Ghana

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Ghana, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

For noen måneder siden jobbet jeg ved et barnehjem i Ghana i 5 uker. Disse fem ukene var helt fantastiske og jeg vil på det sterkeste anbefale dette landet til andre. Befolkningen i landsbyen min, ja hele landet generelt, var utrolig imøtekommende og hyggelige mennesker. Fikk oppleve en annerledes hverdag og ikke minst knytte bånd med en herlig gjeng med barn i alderen 3-10 år. Kommer nok aldri til å glemme smilet på barna da vi gav dem en skoletavle til å skrive albafetet på. Martha

Martha // Frivillig Ghana

Hjem » Land » Ghana » Frivillig Ghana » Påmelding Frivillig Ghana

Maja T bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!