Påmelding Lions & Elephants

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Lions & Elephants, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Tiden min på Lion Center-prosjektet var definitivt en av de beste opplevelsene i livet mitt, og noen ganger føler jeg meg som en vandreløve i en sakprosa. De tidlige morgenene virket heller ikke vanskelige, da man ble vekket av løvenes brøl og visste man kunne gå med løveungene eller alternativt med elefantene, mens solen malte himmelen rosa. Jeg fikk mange nye venner fra lokale folk, så vel som fra andre ungdommer som driver frivillig arbeid. Jeg forlot hjertet mitt i Zimbabwe, og jeg skal definitivt tilbake!

Pinja Lions & ElephantsOversatt

Hjem » Land » Zimbabwe » Lions & Elephants » Påmelding Lions & Elephants

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!