Påmelding Medical & Lions

Medical & Lions er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Hjemmefra har jeg ingen erfaring eller kompetanse innen medisin, så dette har vært en utrolig lærerik og givende opplevelse. Det var sterkt og ofte veldig vanskelig, for man får høre historier man bare har sett på nyhetene. Det å fortelle en mor at hennes 2 år gamle sønn har fått HIV og en dødsdom er veldig vanskelig. Det å ikke kunne trøste en 15 år gammel jente, som har blitt voldtatt og fått HIV, er ufattelig ubeskrivelig. Dette er noe man må oppleve for å forstå.

Amalie // Medical & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Medical & Lions » Påmelding Medical & Lions

Siste nyhet: Instagram take-over fra Sør-Afrika