Påmelding Road Trip Fiji

Road Trip Fiji #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Det sies at tiden flyr når man har det gøy. Det er det ikke tvil om – men jammen er det irriterende. Det var mange ganger jeg hadde lyst til å fryse tiden og bare stoppe opp litt. Alt gikk så fort! Jeg føler jeg fikk utnyttet de fire ukene mine godt, og jeg nøt virkelig hver dag.

Elida Road Trip Fiji

Hjem » Land » Fiji » Road Trip Fiji » Påmelding Road Trip Fiji

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!