Påmelding Wild Horse Rescue

Wild Horse Rescue #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Det har vært en helt fantastisk opplevelse jeg overhode ikke angrer på at jeg dro på. Det er overhodet ikke glamorarbeid, men er uten tvil verdt det. Det har vært utrolig morsomt å se andre måter å arbeide med hestene på enn hva jeg er vandt med og kunne fra tidligere opplevelser. Har også fått vært med på diverse behandlinger av både hester og andre dyr som blant annet hunder, kyllinger osv. Jeg tror det som har gitt mest inntrykk er forskjellen på de ville og tamme Mustangene og hvordan hardt arbeid virkelig kommer gjennom til de aller fleste til slutt. Man får også venner for livet gjennom de andre frivillige som er der og jeg kommer nok til å holde kontakten med en god del av de. Kommer uten tvil til å dra tilbake igjen på et tidspunkt.

Nina E. Wild Horse Rescue

Ring eller send SMS

Hjem » Land » USA » Wild Horse Rescue » Påmelding Wild Horse Rescue

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!