Login

Påmelding Lion Centre

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Lion Centre, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg vil bare takke for utrolig god hjelp, informasjon, god service og ikke minst for at dere i GoXplore gjorde det mulig for meg å oppleve Lion Breeding. Selv om det bare var et opphold på to uker var det to magiske uker for meg, og flere skal de bli! Jeg kommer garantert til å dra tilbake neste år. Dette var en opplevelse for livet. Tusen takk :)

Tina // Lion Centre

Hjem » Land » Zimbabwe » Lion Centre » Påmelding Lion Centre

Sofie M bestilte vårt Frivillig Bali program for 1t siden. Er det noe for deg også?!