Login Urolig for reiseplanene dine pga. Coronaviruset?

Tre uker med sol, latter og fantastiske mennesker!

Tusen takk, reisen var fantastisk! Det er vanskelig å sette ord på hvor bra det faktisk var!

Tre uker med sol, latter og fantastiske mennesker, haugevis av nye erfaringer og herlige minner. Min reise til Bali, og alle opplevelsene jeg fikk der kommer jeg til å huske for resten av livet.

Jeg synes jeg fikk gjøre utrolig mye på reisen. Vi fikk lære om kulturen og språket, jobbe frivillig og være med på mange forskjellige utflukter. Det at det var så variert, var det som gjorde reisen bra! Fordi det var en gruppereise, ble jeg selvfølgelig kjent med mange herlige mennesker som jeg fortsatt har kontakt med.

Reisen var fantastisk! Jeg hadde aldri lært så mye eller dratt på så mange utflukter om jeg hadde reist alene. Da hadde det nok vært mest sol og bading. Nå når vi bodde så tett på befolkningen, hadde kultur- og språkkurs og fikk hjemmelaget mat, fikk jeg så mye mer ut av reisen. Jeg fikk treffe barn på skoler og lære dem engelsk. De var så flotte! Det var latter og morro fra start til slutt.

Jeg fikk være med og slippe ut baby-skilpadder i havet, noe som var en utrolig sterk opplevelse. Vi fikk mate skilpaddene med bade fisk og krabber og skrubbet dem med tannbørste hver dag. Jeg fikk trene yoga hver morgen den siste uka da vi stod opp før soloppgang.

Vi kunne høre haner gale og fuglene synge utenfor soverommet. Alle disse tingene hadde jeg aldri opplevd om jeg ikke hadde reist med gruppereise til Bali med GoXplore. Ikke nøl med å reise! Ta skrittet og reis til ulike steder og opplev drømmene dine!


Dette er et reisebrev fra en av deltakere på vår Gruppereise Bali program i 2019.

Hjem » Reisebrev » Tre uker med sol » latter og fantastiske mennesker!

Rita Therese J bestilte vårt Kids & Lions program for 236t siden. Er det noe for deg også?!