Login Urolig for reiseplanene dine pga. Coronaviruset?

Jeg er så takknemlig!

Oj, hvor skal jeg begynne? Denne reisen har vært det heftigste jeg noen gang har vært med på.

I løpet av tre uker har vi rukket å se og gjøre utrolig mye. Tiden har sprunget i vei, samtidig som det kjennes ut som om jeg har vært borte i mange måneder. Jeg er så takknemlig for alt vi har fått oppleve. Det å få ta del i og lære om religionen og kulturen, treffe mange nye mennesker fra hele verden, ta hand om dyr, lære barn engelsk og se hvordan de finner lykken i det lille de har og få se deler av verden jeg aldri har vært før, har vært helt fantastisk. Vi har fått se utrolig mye og samtidig fått tid til å slappe av ved bassenget og sette pris på det fine været.

Kombinasjonen av arbeid, ferie og opplevelser, har vært helt perfekt. Vi fikk gjøre veldig mye som vi aldri hadde gjort dersom vi hadde vært der på egenhånd; ta hand om skilpadder i en hel uke, for så å slippe noen av dem ut i det fri, være på en skole og lære om språket og kulturen, smake tjue forskjellige typer kaffe som finnes på Bali, sykle forbi rismarker, prøve yoga, lage "batik" maling, besøke et hellig temple og rense sjelen i det hellige vannet. Listen er lang.

Utover dette hadde vi nok av fritid til å finne på spennende ting på egenhånd. Vi sørget for å prøve snorkling, dro til Klingking beach, Broken beach og så Timbumana fossefallet. Vi dro også til Seminyak, shoppet på markedene inne i Ubud og fråtset i Sushi og indonesisk mat.

Jeg er så takknemlig for at jeg valgte å dra på denne reisen, at jeg kastet meg utenfor min komfortsone og kjørte på. Jeg har fått nye venner for livet og er mange opplevelser og erfaringer rikere. Om du vurderer å reise, så er mitt råd: GJØR DET! Dette mener jeg av hele mitt hjerte. Jeg er så glad for at jeg dro. Det eneste jeg ville ha endret på, er å ha vært der enda noen uker lenger. Jeg lengter allerede etter å treffe de andre jentene jeg reiste meg igjen. Vi har nesten daglig kontakt og har planer om å sees igjen snart.

Julia

Dette er et reisebrev fra en av deltakere på vår Gruppereise Bali program i 2019.

Hjem » Reisebrev » Jeg er så takknemlig!

Rita Therese J bestilte vårt Kids & Lions program for 235t siden. Er det noe for deg også?!