Login Inspirasjonskveld - Work & Travel og frivillig arbeid i utlandet

En fantastisk minnerik opplevelse

Jeg har hatt 4 flotte uker på Chimfunshi. Det var kun ei fra Sverige og meg som var der under oppholdet, trodde først at det ville ikke bli så gøy å være så få, men det var det stikk motsatte faktisk. Vi ble som en liten familie.


Arbeidsoppgavene bestod at vi var på farmen 2 ganger i uken, mest hovedsakelig for å vanne fruktærene , frukten er til sjimpansene, gjøre litt infrastruktur arbeid, litt rengjøring i matbåsene.
Favoritt aktivitetene mine var når vi hadde" the keepers dag". Da skulle vi være med dem hele dagen og hjelpe dem med dems arbeidsoppgaver, som å forberede maten til sjimpansene, patruljere innhengningene, se på matingen og rengjøring av matbåsene. Den andre var Behaviour enrichment for de 4 Escape artist. Da skulle vi finne på og lage ting, slik at sjimpansene måtte bryne hjernen på å løse oppgaven, for å få maten.

Det er fremdeles bushwalk 1 gang i uken der, og det var også helt fantastisk å være med på. Var svært spesielt når sjimpansen Cindy leide meg bort til vanndammen og ville at jeg skulle ha vann i hånden slik at hun kunne slurke i seg vannet fra hånden min eller når man skulle inn i "bushen" og Dominic , løftet sine armer mot meg, for ville bli bært innover.
Man kan også ta en kanotur på elven, og man opplever da ett flott landskap.
Møte Sheila, var også noe for seg selv , hun har så mange flotte historie å komme med. Fantastisk menneske, og det er også the keepers, å dems kjærlighet og bånd til sjimpansene, var virkelig rørende å se.


Det eneste negative jeg har å komme med, er at mine fire uker, gikk altfor fort... Kan virkelig anbefale Chimfunshi, du føler at den jobben du gjør, er viktig og at de har behov for deg. Har hatt en fantastisk minnerik opplevelse og vil gjerne reise tilbake igjen.

Kristin 2014

Dette er et reisebrev fra en av deltakere på vår Chimp Sanctuary program i 2005.

Hjem » Reisebrev » En fantastisk minnerik opplevelse

Agnes J bestilte vårt Frivillig Costa Rica program for 11t siden. Er det noe for deg også?!