Login Urolig for reiseplanene dine pga. Coronaviruset?

Takk for denne reisen og opplevelsene!

Før jeg reiste, var jeg sykt nervøs, mest fordi jeg skulle reise med andre jeg aldri hadde møtt før. Allerede fra første øyeblikk når vi møttes, kjente jeg meg trygg og komfortabel med å dele reisen sammen med disse fantastiske menneskene jeg nå har fått som venner for livet.

Reisen i seg selv har ikke riktig gått inn på meg enda. Det finnes ikke nok ord for å beskrive hvor fantastisk det var og hvor mye vi fikk lære.

Lokalbefolkningen i Bali er helt fantastisk og svært hyggelige. De småprater gjerne med deg og forteller gladelig om livet i Bali. I løpet av de tre ukene vi reiste, har jeg pratet med så mange mennesker, spesielt de som kjørte oss rundt. For ikke å snake om barna på skolen!

Den andre uka var vi med på skilpaddeprosjektet og fikk oppleve veldig mye der. Jeg har aldri sett en skilpadde utenfor en dyrehage, så det å få holde en på den måten var helt fantastisk. Til og med det å rengjøre skallet deres var kult. Jeg tror aldri jeg har hatt det så kult med å jobbe hardt før. Vi hadde også en tur der vi fikk være med på å slippe ut skilpaddene. Vi fikk holde hver vår før vi slapp dem ut i havet. Bare det å få være med på en slik opplevelse er fantastisk, men å være en del av selv prossesen er noe jeg aldri kommer til å glemme.

Til tross for alle de fantastiske tingene vi fikk se og oppleve med GoXplore, hadde vi mye fritid, der vi fikk sjansen til å se det vi ville. Vi benyttet oss av den sjansen og så så mye vi fikk tid til. Vi rakk også å slappe av ved bassenget for litt avkjøling.

Om du blir med på denne gruppereisen, bør du absolutt benytte deg av anledningen til å dra rundt på egenhånd når dere har fri, spesielt I Nusa Pedina. Dere kan spørre reiselederne om tips, da de vet om mange steder som er hvert å se.

Jeg vil takke GoXplore for å ha satt sammen denne fantastiske reisen der man får se mye og får venner for livet. Jeg anbefaler absolutt denne reisen!

Ta sjansen til å reise når du kan!

Felicia

Dette er et reisebrev fra en av deltakere på vår Gruppereise Bali program i 2019.

Hjem » Reisebrev » Takk for denne reisen og opplevelsene!

Rita Therese J bestilte vårt Kids & Lions program for 236t siden. Er det noe for deg også?!